Αναζήτηση

Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Εχεις σταθερο? Αν, ναι ,και θελεις να παρεις απλα ενα νετμπουκ, να το παιρνεις μαζι σου διαλεγουμε για σενα το καλυτερο!!


Τα νετμπουκ στην αγορα ειναι λιγα.Δεν εχει την ποσοτητα που θα περιμενες!Και σκεφτεσαι,πως ειναι ευκολο να βρεις με σιγουρια,ποιο θα αγορασεις!Και ομως δεν ειναι ευκολο...Εχουν ολα πανω κατω την ιδια τιμη και εχει 3 με 4 εταιρειες στον χωρο των νετμπουκς.Αν ειχες διαβασει το προηγουμενο αρθρο με την περιγραφη που ειχαμε κανει για το ποια εταιρεια να διαλαξεις οσων αφορα επιδοσεις,σταθεροτητα και ποιοτητα κατασκευης,σβηστα απο το μυαλο σου,εδω ειμαστε σε εντελως διαφορετικη κατηγορια!!

Οπως καταλαβες υπαρχουν λιγα Νετμπουκς μεχρι 350 ευρω,και ολα πανω κατω κοιμενονται σε αυτη την τιμη παρολου που θα ειναι διαφορετικη εταιρεια το ενα με το αλλο! Αυτο κανει δυσκολοτερη την αποφαση σου και ακομα δισκολοτερη αν μαθεις πως ολα μα ολα φορανε εναν επεξεργαστη! Το Atom στα 1,66ghz οποτε,τι αγοραζω?

Οποιο φιλε μου ξερολα και να αγορασεις,πιστεψε με ειναι ακριβως για την δουλεια σου!Οτι και να αποφασησεις επι τον πληστον ευχαριστημενος θα εισαι!Αλλα παντα οπως ειναι λογικο καποιο θα κανει την διαφορα!Εδω ερχομαι εγω να σου δειξω πιο την εκανε!



ACER Aspire One D257
AOD257-N57DQkk

Στα 300 ευρω ειναι σχετικα "τσιμπιμενος",αφου φτανει κοντα στην μεγιστη τιμη σε αυτην την κατηγορια! Αλλα θα υπαρχει λογος και ειναι πολυ σημαντικος γενικα για την φορητοτητα μιας συσκευης,η διαρκεια μπαταριας!!! Με το ρεκορ σε διαρκεια για λαπτοπ και Netbook το Aspire257 της ΑCER  εχει διαρκεια ζωης,με μια φωρτηση,στο εκπληκτικο νουμερο των 8 ωρων!!Περισσοτερη ωρα ανοιχτο,ολο και περισσοτερο αξιζει τα λεφτα του! Η διαφορα που το κανει να ειναι το best deal στα netbooks!!

Καλη σας αγορα!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.