Αναζήτηση

Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Θεμα λαπτοπ,δημοφιλεστερο απο σταθερο,αλλα ποιο και ποια εταιρεια να προτιμησω???


Χρειαζεσαι υπολογιστη γιατι ο παλιος εχει "ξεφτισει",θελεις να παρεις λαπτοπ ομως,
γιατι δεν μπορεις και τα καλωδια,τα βαρεθηκες,επισης νομιζεις οτι ενα λαπτοπ εχει πολλα λεφτα!

Οχι κι ομως με λιγα λεφτα μπορεις να παρεις ενα πολυ καλο λαπτοπ που εχει και καλα χαρακτηριστικα και ειναι και ανθεκτικο!Το ξερολες εχουν την λυση για να μην ξοδευτεις και να εισαι σιγουρος για την επιλογη σου!

Λοιπον ας ξεκινησουμε απο καποια βασικα πραγματα που πρεπει να ξερεις!Το κυριοτερο απο αυτα ειναι τι μαρκα να αγορασω,το οποιο συντελει στην καλυτερη και μακροχρονια λειτουργια του συμφωνα παντα με την εμπειρια μας σαν τεχνικοι υπολογιστων!

Η μαρκα!Εχει το βασικοτερο ρολο οταν επιλεγεις λαπτοπ,γιατι καθε εταιρεια εχει διαφορετικες συνεργασιες διαφορετικα στανταρ υλικων κατασκευης και μια προιστορια σε αυτην την κατηγορια συσκευων!Ας ξεκινησουμε λοιπον απο ποιες μαρκες αποκλειουμε πρωτα!

Λαπτοπ το οποιο βγαινει και σε χρωμα ροζ παει να πει οτι δεν ξερει η εταιρεια τι της γινεται,οχι μαλλον ξερει αλλα απεφθυνεται σε αλλο αγοραστικο κοινο κατα την ταπεινη μου γνωμη ,σε "φτωχο" σε γνωση και βεβαια σε γυναικειο φυλλο!!
!Και αυτη δεν ειναι αλλη απο την sony και τα vaio της!Μακρια απο εταιρεια η οποια βγαζει λαπτοπ με διαφορα χρωμματα και επισης κυριοτερο μελιμα της ειναι αλλη κατηγορια περα απο αυτην που ασχολουμαστε τωρα!Ναι βεβαια η ποιοτητα κατασκευης ειναι κατι παραπανω απο μετρια αλλα μεχρι εκει επισης ο μεσος ορος τιμης των Vaio ειναι υψηλος χωρις να υπαρχει ιδιαιτερος λογος,περα απο την γνωστη μαρκα του!

Αλλη μαρκα η οποια βεβαια ειναι φθηνη αλλα εχει αλλα κουσουρια ειναι η ACER η οποια αν και χρονια στον χωρο απεφθηνεται σε αγοραστικο κοινο το οποιο θελει ενα λαπτοπ να κανει την δουλεια του αλλες φορες πολυ καλα λογω υψηλων προδιαγραφων και αλλες οχι λογω χαμηλης ποιοτητας κατασκευης και διαρκεια ζωης της μπαταριας,ως παλιος αγοραστης και χρηστης τις επιμερους μαρκας δεν εμεινα ικανοποιημενος παρα μονο απο τα λιγα για τοτε,λεφτα που διαιθεσα,τιποτα παραπανω!Γρηγορη αλλα για λιγο καιρο θα την χαρακτηριζα με λιγες λεξεις!
Αλλη μεγαλη εταιρεια με χρονια εμπειρια στον τομεα λαπτοπ ειναι o TOSHIBA!! Μια πολυ καλη επιλογη αν διαθετεις την καταλληλη τσεπη!Η τιμη της οντως τσουχτερη ακομα και για την εποχη που πεσαν οι τιμες σε αυτη την κατηγορια φερνει μαζι της και τα θετικα της..Οπως απο τις καλυτερες ποιοτητες κατασκευης με πολυ ανθεκτικα υλικα μεγαλυτερη αυτονομια πολυ καλο ηχο και μεγαλες δυνατοτητες ακομα και στα παιχνιδια αφου συνιθηζει να βαζει γενικοτερα τα πιο μεγαλα μοντελα γραφικων καρτων στα μοντελα της!Αλλα ακομα και εδω δεν μπορουμε να πουμε οτι θα ηταν η καλυτερη επιλογη για εσας που θελετε το καλυτερο με οσο δυνατον λιγοτερα λεφτα!
Εδω ερχεται μια αλλη εταιρεια που για μας ειναι μια απο τις μεγαλυτερες σε αυτον τον τομεα πολυ καλη κατεσκευη πολυ καλη αξια αγορας και επιδοσεις ακομα σε ποιο απετιτικο κοινο!Δεν ειναι αλλη απο την HP-Hewlett-Packard!
Μεγαλη ανεθεκτικοτητα,καλη αυτονομια,χαμηλη τιμη,πολυ καλο ηχο,και το κυριοτερο πολυ καλο εξυπηρετικο προσωπικο εδω στην Ελλαδα!


Τωρα εφοσον εχουμε καταληξει στην μαρκα μενει τωρα πιο μοντελο ειναι "αξιο" να μπει στο site μας εφοσον ειναι το value for your money!To καλυτερο δλδ αποδοσης-τιμης στην αγορα για το περισσοτερο και τον πιο ουσιαστικο αγοραστικο κοινο της κατηγοριας λαπτοπ!

Το μοντελο με τις καλυτερες προυποθεσεις και το καλυτερο εξοπλισμο που ειναι αξιο να ονομαζεται αρχοντας της κατηγοριας λαπτοπ σε σχεση με την αποδοση-τιμη του ειναι
το
HP Pavilion DV6-6b14ev


Τα χαρακτηριστηκα : 
Επεξεργαστής
Intel® Core i7 2670QM 2.20GHz
Γρήγορος τετραπύρηνος επεξεργαστής στην ταχύτητα των 2.2GHz βασισμένος στην αρχιτεκτονική Sandy Bridge 32nm, με τεχνολογία Hyper Threading για άνεση στο έντονο multitasking αλλά και Turbo Boost 2.0 για αύξηση της ταχύτητάς του έως και τα 3.10GHz.



Μνήμη
4 GB DDR3 
Μεγάλη μνήμη RAM 4 GB DDR3 για να εξασφαλίσει ταχύτατη εναλλαγή προγραμμάτων και εφαρμογών αλλά και μικρότερους χρόνους εκφόρτωσης στην εκκίνηση του υπολογιστή, με δυνατότητα επέκτασής της εώς και τα 8 GB.


Κάρτα Γραφικών
AMD Radeon HD 6490M .
 Η κάρτα γραφικών διαθέτει 1024 MB αυτόνομης μνήμης video για 3D εφαρμογές και υποστηρίζει DirectX 11.0 αλλά και Shader Model 5.0. Εξοπλισμένη με τεχνολογία Eyefinity για σύνδεση περισσότερων από μία οθόνες και HD3D για σύνδεση οθόνης όπου υποστηρίζει 3D περιεχόμενο.





Αποθήκευση
SATA 500 GB 5400 rpm
Μέσα σε 500 GB πρακτικά χωράνε όλα όσα χρειάζεται ένα laptop: Σχεδόν 100.000 MP3 ή άλλες τόσες φωτογραφίες. Όσα προγράμματα θέλετε και περισσότερα από 45 παιχνίδια και ταινίες, ακόμα και σε Full HD ποιότητα.



Optical Drive
DVD-RW Super Multi
Κάντε αντίγραφα ασφαλείας των προσωπικών σας δεδομένων, δείτε ταινίες η αποθηκευμένα αρχεία στην οθόνη του υπολογιστή με το DVD-RW του Pavilion DV6-6Β14ev.

Καλη σας αγορα λοιπον ,ξερολες μου!































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.