Αναζήτηση

Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Ας ξεκινησουμε με την ενοτητα ΚΙΝΗΤΟ.

Αυτην την εβδομαδα το best deal καθως και value for money κινητο στην αγορα αυτην την στιγμη ειναι το δημοφιλεστατο Sony Ericsson Νeo V,το καλυτερο κινητο για να αγορασεις απο 180-200 ευρω με ολα τα συγχρονα προτυπα και αναγκες του σημερινου χρηστη κινητου τηλεφωνου!
Ειναι σιγουρα το τηλεφωνο της sony που θα σε αφησει πληρως ικανοποιημενο με τις δυνατοτητες του!Σημερα ενα κινητο πρεπει να εχει WI-FI απαραιτητα καλη καμερα ακομα καλυτερη οθονη να μην κολλαει οσα και σοσιαλ παραθυρα να εχεις ανοιχτα και παντα βεβαια με την καλυτερη τιμη για αυτα που προσφερει!

Το SE Neo V τα εχει ολα:

1Ghz Qualconn snapdragon με ενσωματωμενη καρτα γραφικων για μηδαμινο χρονο αποκρισης και πλουσια γραφικα στα παιχνιδια! Ο καλυτερος μονοπυρηνος επεξεργαστης αυτη την στιγμη στην αγορα για κινητο!

 3,7"οθονη super LCD LED backlit με BRAVIA® Engine και 16.800.000 χρωματα αναλυσης 854x480 pixels τι καλυτερο μπορεις να παρεις σε αυτα τα λεφτα?ΤΙΠΟΤΑ

Καμερα 5 megapixels με HD βιντεο στα 720pixels στα 30 καρε το δευτερολεπτο καθως και φωτογραφιες 3D για να τις δεις πολυ ευκολα στην 3D τηλεοραση σου μεσω της υποδοχης microHDMI !!

Φυσικα το προτυπο 802.11(wi-fi) δεν λυπει για να μπορεις να συνδεεσαι παντου και παντοτε στο ιντερνετ τζαμπα στα Hotspot της περιοχης σου με μια απλη αναζητηση!Καθως και το δημοφιλεστερο πλεον λειτουργικο adroid 2.3.4 να κανει ακομη πιο ευκολη την πλοηγηση σου στο ιντερνετ!Το κυριοτερο,το Νeo V ειναι πανετοιμο να παρει και την καινουργια εκδοση του λειτουργικου adroid 4.0 σε αντιθεση με πιο ακριβα κινητα της αγορας!Το κινητο επισης εχει και 512ΜΒ μνημης ram για να μην κολλαει πουθενα!

Τελος τα 200 ευρω ειναι τιποτα μπροστα σε αυτο το πλουσιο κινητο το οποιο συγκρινεται με κινητα 300 και ανω,να ειναι η καλυτερη επιλογη για οποιον θελει να παρει τωρα κινητο και το σημαντικοτερο, να το κρατησει για παρα πολυ καιρο χωρις να το αλλαξει!Το κινητο παιρνει 32mb microsd μνημες για να μπορεις να αποθηκευσεις οτι γουσταρεις και οι 7 ωρες ομιλιας της μαμας sony ειναι κανονικες για πληρη χρηση τετοιου κινητου με τοσες δυνατοτητες! Θα μεινετε, το υποσχομαι,πληρως ευχαριστημενοι!

Καλη σας αγορα Ξερολες μου!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.