Αναζήτηση

Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012


Σημερινο θεμα Tablets! 


Εδω και καιρο εχει γινει πολυ ντορος για αυτους τους μικρουπολογιστες "τσεπης μπουφαν θα ελεγα"! Το ξερολες ομως εχει την λυση για σενα αν θες να εισαι ενας απο αυτους που δεν θελουν να απεχουν απο την τεχνολογια και φυσικα με την καλυτερη προταση αυτη την στιγμη σε θεμα χρηματων,και φυσικα,καλυτερα χαρακτηριστηκα! Εμεις προτινουμε το Crypto passepartout 70 r8! Το tablet αυτο ειναι οτι φθηνοτερο και ακρως λειτουργικο που μπορεις να αγορασεις, με την Crypto να ειναι για μενα απο τις καλυτερες ποιοτικα κατεσκευαστριες εταιρειες ,δεν με εχει απογοητευσει ποτε στο παρελθον και δεν θα το κανει ουτε τωρα ,γιατι πραγματικα εχει ενα πολυ καλο συνολο σε τιμη ακρως χαμηλη για ταμπλετ!! Τα 149 ευρω για το πασπαρτου ταμπλετ τις Crypto ειναι οτι καλυτερο μπορεις να παρεις για να μπεις στον χωρο τον ταμπλετς!

Εχουμε και λεμε:

7" οθονη αναλυσης 800χ480pixels αρκετη αν οχι οσο μεγαλη την περιμενες αλλα οχι οσο μικροτερη την περιμενες για τα 149 ευρω αξιας της συσκευης!!!

Επεξεργαστης χρονισμενος στα 800mhz ειναι αρκετος για να κανει τις δουλειες που του αναθετεις ευκολα χωρις καποιο ιδιαιτερο κολλημα συν τα 256 μνημης ram για να τον βοηθανε!!

Η μνημη 8gb χωραει 10 τουλαχιστον ταινιες xvid το οποιο για μενα και καθε αλλο χρηστη ειναι αρκετη και αν δεν σου φτανουν αυτα δεν πειραζει εχει και υποδοχη micro sd για να την φτασεις την μνημη στα 40gb!

Tο λειτουργικο που δεν θα μπορουσε να ειναι αλλο απο το Adroid 2.3.4 Gingerbread σε βοηθαει στο να περιηγηθεις και να κατεβασεις οτι θες απο το μαρκετ ευκολα χωρις κανενα κοστος και φυσικα το wi-fi που δεν λειπει σε καθιστα ετοιμο να μπεις απο οποιοδηποτε hotspot της περιοχη σου!

Τελος εχουμε μια συσκευη ικανη να σε αντιπροσωπευσει στην παρεα τον ταμπλετ χρηστων με μολις 149 ευρω και να μην σου "την λεει" σχεδον κανενας για τα χαρακτηριστικα στα οποια πιστευαν οι υπολλοιποι ipad και samsung galaxy tab χρηστες οτι χανει απο τα πολυ ακριβοτερα ταμπλετ τους,αλλα πεσαν εξω! Το συνιστω ανεπιφυλακτα για καποιον που δεν τον νοιαζει η γκλαμουρια αλλα η ουσια και μετα λιγοτερα λεφτα θα ειναι ως επι των πλειστον ευχαριστημενος και σιγουρος οτι εκανε την σωστοτερη επιλογη!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.